“Latvijas Riska kapitāla asociācijas” (LVCA) un “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla” (LatBAN) katru gadu organizētajā “Gada Investors” balvas konkursā nominācijā “Gada ienesīgākā investīcija” par uzvarētāju atzīts pensiju pārvaldnieka INDEXO akciju darījums, kura rezultātā 2020. gada nogalē INDEXO pievienojās jauni investori.

Jaunie INDEXO akcionāri ir pieredzējuši uzņēmēji un vadītāji, kas pārstāv dažādas nozares – telekomunikācijas, enerģētiku, celtniecību, finanses, kā arī citas nozares.

indexo akciju darījums atzīts par 2020. gada ienesīgāko investīciju

INDEXO līdzšinējā darbība un biznesa modeļa nākotnes perspektīva nodrošina augstu vērtības izaugsmes potenciālu. Strauji aug pensiju uzkrājumu vērtība, novērojams arī pakāpenisks klientu finanšu pratības kāpums. Klienti arvien biežāk izvēlas mūsdienīgus un efektīvus pensiju uzkrājumu produktus. Iegādāties INDEXO akcijas bija tālredzīgs solis no investoru skata punkta un esam priecīgi, ka LVCA un LatBAN biedri to ir novērtējuši”, saka INDEXO valdes loceklis Iļja Arefjevs.

Joprojām visstraujāk augošais tirgū!

Kopš dibināšanas 2017.gadā INDEXO ietur stabilu pozīciju kā straujāk augošais pensiju pārvaldītājs Latvijā gan pēc klientu skaita, gan pēc pārvaldītā līdzekļu apjoma. Uzņēmumam ir jau gandrīz 50 tūkstoši klientu, kas kopumā ieguldījuši ap 300 milj. eiro.

INDEXO šī gada 20. janvārī saņēma pensiju 3.līmeņa licenci un gatavojas piedāvāt inovatīvus pensiju 3.līmeņa plānus šī gada 1. ceturksnī.

INDEXO projekta aizsācēju vidū ir vairāk nekā 30 veiksmīgi un sabiedrībā zināmi Latvijas uzņēmēji, tostarp kādreizējais bankas Nordea Latvijas filiāles vadītājs Valdis Siksnis, Svens Dinsdorfs (ELKO), Valdis Vancovičs (Tele2), ķirurgs Kaspars Feldmanis, zvērināti advokāti Filips Kļaviņš un Raimonds Slaidiņš, un daudzi citi. Indexo jauno investoru vidū ir Alfs Janevics, Gundars Ruža, Imants Jansons, kā arī citi pazīstami Latvijas un ārvalstu uzņēmēji un vadītāji.

Lasi vairāk Dienas biznesā, vai labsoflatvia.