INDEXO akciju darījums atzīts par 2020. gada ienesīgāko investīciju

INDEXO akciju darījums atzīts par 2020. gada ienesīgāko investīciju
INDEXO Komanda
12.02.2021

“Latvijas Riska kapitāla asociācijas” (LVCA) un “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla” (LatBAN) katru gadu organizētajā “Gada Investors” balvas konkursā nominācijā “Gada ienesīgākā investīcija” par uzvarētāju atzīts pensiju pārvaldnieka INDEXO akciju darījums, kura rezultātā 2020. gada nogalē INDEXO pievienojās jauni investori.

Jaunie INDEXO akcionāri ir pieredzējuši uzņēmēji un vadītāji, kas pārstāv dažādas nozares – telekomunikācijas, enerģētiku, celtniecību, finanses, kā arī citas nozares.

INDEXO līdzšinējā darbība un biznesa modeļa nākotnes perspektīva nodrošina augstu vērtības izaugsmes potenciālu. Strauji aug pensiju uzkrājumu vērtība, novērojams arī pakāpenisks klientu finanšu pratības kāpums. Klienti arvien biežāk izvēlas mūsdienīgus un efektīvus pensiju uzkrājumu produktus. Iegādāties INDEXO akcijas bija tālredzīgs solis no investoru skata punkta un esam priecīgi, ka LVCA un LatBAN biedri to ir novērtējuši”, saka INDEXO valdes loceklis Iļja Arefjevs.

Joprojām visstraujāk augošais tirgū!

Kopš dibināšanas 2017.gadā INDEXO ietur stabilu pozīciju kā straujāk augošais pensiju pārvaldītājs Latvijā gan pēc klientu skaita, gan pēc pārvaldītā līdzekļu apjoma. Uzņēmumam ir jau gandrīz 50 tūkstoši klientu, kas kopumā ieguldījuši ap 300 milj. eiro.

INDEXO šī gada 20. janvārī saņēma pensiju 3.līmeņa licenci un gatavojas piedāvāt inovatīvus pensiju 3.līmeņa plānus šī gada 1. ceturksnī.

INDEXO projekta aizsācēju vidū ir vairāk nekā 30 veiksmīgi un sabiedrībā zināmi Latvijas uzņēmēji, tostarp kādreizējais bankas Nordea Latvijas filiāles vadītājs Valdis Siksnis, Svens Dinsdorfs (ELKO), Valdis Vancovičs (Tele2), ķirurgs Kaspars Feldmanis, zvērināti advokāti Filips Kļaviņš un Raimonds Slaidiņš, un daudzi citi. Indexo jauno investoru vidū ir Alfs Janevics, Gundars Ruža, Imants Jansons, kā arī citi pazīstami Latvijas un ārvalstu uzņēmēji un vadītāji.

Lasi vairāk Dienas biznesā, vai labsoflatvia.

Komentāri

  • Sveiki! Vai esat apdomājuši par bērna uzkrājumu nākotnei produktu? Vai jau laicīgi varu izskatīt citas iespējas?

    • INDEXO Komanda

      Labdien! Pateicamies par interesi, bet tuvākajā nākotnē plānojam nodrošināt tikai 2. un 3. līmeņa pensiju pārvaldīšanas pakalpojumus.

  • Gada laikā nau neviena atskaite.

    • Labdien! Ja atskaišu e-pastus neesat redzējis, iesakām pārbaudīt e-pasta “spam” mapi, iespējams, Jūsu e-pastam nostrādājis automātisks filtrs un atskaite ievietota tur. Savukārt visas līdz šim sagatavotās ceturkšņa atskaites visu laiku pieejamas http://indexo.lv/rezultati/ lapas apakšā.
      Ja uzrakstīsiet mums uz [email protected], varam individuāli paskatīties e-pastu saņēmēju datu bāzē, vai viss kārtībā un nav radušās kādas tehniskas problēmas.

Atstājiet savu komentāru

Pieraksties INDEXO
jaunumiem un uzzini pirmais

Pierakstīties

Izvēlies, kuram
produktam pievienoties

INDEXO
pensiju 2. līmenis

6 % tavas algas jau šobrīd krājas pensiju 2. līmenī. Ieguldi to efektīvāk ar INDEXO.
Pievienoties

INDEXO
pensiju 3. līmenis

Veic iemaksas pensiju 3. līmenī un uzkrāj, izmantojot automatizētu ieguldīšanas sistēmu.
Pievienoties

Izvēlies savam vecumam
atbilstošāko plānu

INDEXO Jauda

16-50
Izdevīgākais 16–50
gadu vecumam!
Svārstīgs, ar augstu peļņas potenciālu
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

INDEXO Izaugsme

47-57
Izdevīgākais 47-57
gadu vecumam!
Vidēji svārstīgs, ar vidēji augstu peļņas potenciālu
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

INDEXO Konservatīvais

55+
Labākais 55+
gadu vecumam!
Stabilitāte gadiem 
pirms pensijas
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

Notiek pāradresācija
uz Latvija.lv

1

Identificējies Latvija.lv portālā
ar kādu no piedāvātajiem veidiem

2

Izvēlies e-iesniegumu 
pensiju 2. līmeņa ieguldījumu plāna izvēlei vai maiņai (2. no beigām)

3

Izvēlies savam vecumam atbilstošāko ieguldījumu plānu
Izlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lv
Izlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lvIzlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lvIzlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lv