Vairāk nekā 35 tūkstoši klientu uzticējuši INDEXO 200 miljonus savas pensiju naudas!

Sakām paldies visiem mūsu atbalstītājiem – pateicoties jums, turpinām augt visstraujāk pensiju tirgū. Lai gan līdz lielo banku apjomiem mums vēl ir tālu, izcīnītā pozīcija jau šobrīd ļauj mums būtiski ietekmēt Latvijas finanšu vidi. Rezultātā esam panākuši cenu konkurenci tirgū, 2. pensiju līmeņa mantojamību, tagad arī iespēju ērti mainīt 3. pensiju līmeņa fondu un citas pozitīvas pārmaiņas.

INDEXO 200 MILJONI PENSIJA

Līdz ar izaugsmi turpinām uzlabot pensiju plānu nosacījumus

Lai gan vēl esam jauns uzņēmums un mūsu dibinātāji vēl no sava ieguldījuma INDEXO nav nopelnījuši ne centa, turpinām INDEXO pirmajās dienās iesākto iniciatīvu – līdz ar izaugsmi uzlabot nosacījumus! Jau otro gadu pēc kārtas INDEXO samazina mūsu pārvaldīto ieguldījumu plānu komisijas.

Sākot ar 7. februāri:

  • “INDEXO Jauda 16–50” komisija ir 0,53 % gadā. Mainīgā komisija netiek ieturēta.
  • “INDEXO Izaugsme 47–57” komisija ir 0,53 % gadā. Mainīgā komisija netiek ieturēta.
  • “INDEXO Konservatīvais 55+” komisija ir 0,45 % gadā. Mainīgā komisija netiek ieturēta.

Arī nākotnē rūpēsimies, lai no INDEXO izaugsmes iegūtu arī mūsu klienti. Tādēļ aicinu par INDEXO pastāstīt saviem draugiem un paziņām – jo vairāk mēs esam, jo vairāk varam panākt!

Tirgus rezultāti ir lieliski – bet tie jāvērtē ilgtermiņā! 

Līdzīgi kā pērn šajā laikā, esam saņēmuši jautājumus: kādēļ šobrīd INDEXO aktīvie pensiju plāni uzrāda izteikti labāku ienesīgumu nekā daudzi citi tirgū pieejamie pensiju plāni?

Daži klienti pat steidz mūs apsveikt par aktīvo pensiju plānu ienesīgumu 2019. gadā (INDEXO Jauda 16–50 + 21.7 %; INDEXO Izaugsme 47-57 +16.8 %).

Augsts ienesīgums – tas, protams, ir patīkami. Tomēr vēlreiz uzsveram, ka pensiju tirgū īstermiņa rezultāti (mēneši, gads, daži gadi) nozīmē ļoti maz. Pensiju plānu darbība jāvērtē ilgtermiņā (7-10+ gadi).

Saprātīgs ieguldītājs apzinās, ka īstermiņa finanšu tirgus svārstībām nedrīkst pievērst daudz uzmanības. Īstermiņa finanšu tirgus rezultāti jebkurā brīdī var mainīties. Šodien finanšu tirgus kāpj, rīt tas var atkal krist, parīt atkal kāpt. 2019. gadā finanšu tirgus piedzīvoja strauju kāpienu, ar kādu nevaram rēķināties ilgtermiņā.

INDEXO klientiem piedāvājam nevis īstermiņa peļņu, bet kvalitatīvu ilgtermiņa ieguldījumu.

Tas balstīts uz pierādītiem ieguldīšanas principiem:

  • Zemas izmaksas un caurspīdība
  • Pasīvā līdzekļu pārvaldīšana
  • Diversifikācija (riska sadalījums pa daudz ieguldījumiem visā pasaulē)
  • Ieguldījums reālos, pelnošos uzņēmumos visā pasaulē

Īstermiņā finanšu tirgus kāps un kritīs. Klients, kurš saglabās mieru un uzticēsies sistēmai, ilgtermiņā gandrīz noteikti pelnīs labi!

Ko vēl vari gaidīt no INDEXO 2020. gadā?

  • Turpināsim rūpīgi pārvaldīt tavu pensijas uzkrājumu, konsekventi pieturoties pie augstāk aprakstītajiem principiem
  • Uzturēsim cīņu par pozitīvām pārmaiņām finanšu nozarē
  • Aktīvi turpināsim bezmaksas semināru sēriju Latvijas uzņēmumos. Lai pieteiktu semināru “Pensijas nebūs! Mīts vai realitāte?” savā uzņēmumā, raksti uz [email protected]!

Strādājam arī, lai piedāvātu mūsu klientiem pa kādam jaunam finanšu produktam. Bet par to vairāk nākotnē. Lai nepalaistu neko garām, pieraksties ziņām no INDEXO violetajā laukā uzreiz zem šī raksta!