Kāpēc nedarīt normāli, ja var darīt normāli? 

Kāpēc nedarīt normāli, ja var darīt normāli? 
INDEXO komanda
29.08.2024

Attālināta bankas pakalpojumu izmantošana ir kļuvusi par mūsu ikdienu, bet dažkārt saskaramies ar situāciju, ka bankas lietotne nenodrošina visas mūsu vajadzības. Jaunā INDEXO Banka, kas darbu sāka jau 28. augustā, ir apņēmusies to mainīt. 

INDEXO Banka no daudzām citām atšķirsies ar to, ka tai būs tikai viena fiziska klientu apkalpošanas vieta, kas galvenokārt paredzēta nestandarta situācijām, ne ikdienas pakalpojumiem, kas būs pieejami digitāli. Jaunās bankas mobilā lietotne sola pacelt Latvijas banku standartus, nodrošinot ērtu, mūsdienīgu un drošu lietotāja pieredzi. 

“Vai Tev ir tā gadījies? Tu atver bankas mobilo lietotni… Tev vajag žigli izdarīt kaut ko svarīgu. Kaut vai aizsūtīt naudu uz ārzemēm. Vai nomainīt dienas limitu… Un aplikācija saka: “Nebūs, ver vaļā pārlūku un sāc visu no jauna!” Vai pat: “Pieraksties uz filiāles apmeklējumu, citādi nekā.” Vai vispār neļauj izdarīt neko, jo atkal jau jāmaina PIN kods,” INDEXO Bankas klientu pieredzes sistēmu pārvaldnieks Mārtiņš Kalniņš modelē situācijas, kad ikdienas ritmā šādas neērtības var kļūt traucējošas un kaitinošas. 

“Katrā mobilajā bankā var kaut ko. Bet visu nevar nevienā. Nav nevienas kārtīgas bankas mobilās aplikācijas. Bet tagad būs,” sola INDEXO Banka. INDEXO Bankas mobilā lietotne būs pieejama “Google Play Store” un “Apple App Store”. 

Reģistrēšanās INDEXO Bankā prasīs pāris minūtes ar drošu identitātes pārbaudi, un, izvēloties maksas plānu, uzreiz pēc reģistrēšanās lietotnē būs pieejama arī maksājumu karte, ko pievienot savam digitālajam maciņam, lai norēķinātos jebkur. Ne mazāk svarīgi – ar INDEXO Bankas karti veiktie lielie pirkumi būs apdrošināti. 

“Šai vienā lietotnē mēs esam salikuši reāli pilnu bankas funkcionalitāti. Ikdienas lietas, uzkrājumi, kredīti, pat pensija,” stāsta Kalniņš, gan uzsverot, ka dažas no iecerētajām lietām nebūs pieejamas līdz ar bankas atklāšanu, bet tiks pievienotas vēlāk, turpinot INDEXO Bankas un mobilās lietotnes attīstību. 

INDEXO Banka ir veidota ar jaunākajām tehnoloģijām un labākajiem risinājumiem, kādi vien zināmi pasaules banku sektorā, bet primāri domājot par to, ko vajag mums tieši šeit un tieši tagad Latvijā. Un, protams, ievērojot augstākos drošības standartus un regulatora prasības,” skaidro INDEXO Bankas klientu pieredzes sistēmu pārvaldnieks. 

Komentāri

Atstājiet pirmo komentāru

Pieraksties INDEXO
jaunumiem un uzzini pirmais

Pierakstīties

Izvēlies, kuram
produktam pievienoties

INDEXO
Banka

Mobila banka, kas nodrošina visu, lai tu efektīvi pārvaldītu savu naudu jebkurā laikā un vietā.
Pievienoties

INDEXO
pensiju 2. līmenis

6 % tavas algas jau šobrīd krājas pensiju 2. līmenī. Ieguldi to efektīvāk ar INDEXO.
Pievienoties

INDEXO
pensiju 3. līmenis

Veic iemaksas pensiju 3. līmenī un uzkrāj, izmantojot automatizētu ieguldīšanas sistēmu.
Pievienoties

Izvēlies savam vecumam
atbilstošāko plānu

INDEXO Jauda

16-50
Izdevīgākais 16–50
gadu vecumam!
Svārstīgs, ar augstu peļņas potenciālu
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

INDEXO Izaugsme

47-57
Izdevīgākais 47-57
gadu vecumam!
Vidēji svārstīgs, ar vidēji augstu peļņas potenciālu
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

INDEXO Konservatīvais

55+
Labākais 55+
gadu vecumam!
Stabilitāte gadiem 
pirms pensijas
Pievienoties
Dokumenti un nosacījumi

Notiek pāradresācija
uz Latvija.lv

1

Identificējies Latvija.lv portālā
ar kādu no piedāvātajiem veidiem

2

Izvēlies e-iesniegumu 
pensiju 2. līmeņa ieguldījumu plāna izvēlei vai maiņai (2. no beigām)

3

Izvēlies savam vecumam atbilstošāko ieguldījumu plānu
Izlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lv
Izlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lvIzlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lvIzlaist instrukciju – pārslēgties uz Latvija.lv