Rakstu ar labām ziņām – INDEXO pensiju plāni kļūst vēl izdevīgāki!

Pirms INDEXO ieviesa pirmos zemu izmaksu pensiju plānus, Latvijas iedzīvotāji maksāja augstākās pensiju komisijas Eiropā. Pēdējā pusotra gada laikā esam izcīnījuši dramatiskas pārmaiņas. Tirgū sākusies cenu konkurence un uzlabojusies caurspīdība par izmaksām. Esam arī izcīnījuši 2. pensiju līmeņa mantojamību un citas pozitīvas izmaiņas.

Rezultātā INDEXO ir kļuvis par straujāk augošo pensiju pārvaldītāju Latvijā. Gandrīz 13 tūkstoši klientu mums uzticējuši 70 miljonus eiro pensiju naudas!

indexo pensiju plāni kļūst vēl izdevīgāki

Sākot ar 2019. gada 1. janvāri, samazinām INDEXO pensiju plānu komisijas:

INDEXO Jauda 16–50: komisija 0,58 % gadā

INDEXO Izaugsme 47–57: komisija 0,58 % gadā

INDEXO Konservatīvais 55+: komisija 0,50 % gadā

Likumā pieļauto mainīgo komisiju INDEXO neietur.

Kas būs tālāk?

Atšķirībā no bankām, neliksim gaidīt 14 gadus līdz nākamajām pārmaiņām. Tiklīdz mūsu pārvaldītie aktīvi sasniegs 100 miljonus EUR, komisijas mazināsim vēlreiz.

Lai tas notiktu ātrāk, aicinu pastāstīt saviem radiem un draugiem, kā dažu minūšu laikā pievienoties INDEXO. Pievienošanās instrukcija atrodama šeit:

Kā pievienoties?

Jo vairāk mēs esam, jo izdevīgāk mums visiem!


INDEXO piedāvā pirmos modernos, zemu izmaksu pensiju plānus Latvijā. Mūsu pamatvērtības ir zemas izmaksas, caurspīdība un cīņa par labāku finanšu vidi. Lai iepazītos ar INDEXO pensiju plāniem, paviesojies mūsu pamatlapā!