[ŅEM VĒRĀ, KA RAKSTS IR VEIDOTS 2018. GADĀ. KOPŠ TĀ LAIKA SITUĀCIJA VAR BŪT MAINĪJUSIES!]

Maijā valsts iestādēm nosūtījām vēstuli par absurdi augstām komisijām uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas (UDA) tirgū. Augustā tikāmies ar finanšu ministri D. Reiznieci-Ozolu, lai apspriestu šo jautājumu.

Ministre norādīja, ka ministrijas prioritāte ir caurspīdība un zemas izmaksas ieguldījumu tirgū, veicinot ieguldītāju uzticību un tiesisko noteiktību tirgus dalībniekiem. Ministre arī piezīmēja, ka potenciālas izmaiņas regulējumā jāvērtē rūpīgi, laika gaitā.

Likuma grozījumus tiešām nevajadzētu sasteigt – atbalstām rūpīgu situācijas izvērtēšanu! Tomēr jau šobrīd daudzi Latvijas iedzīvotāji cieš no UDA līgumiem ar ārkārtīgi augstām komisijām, kuras var sasniegt pat 5 % un 6 % gadā. Tādēļ publicējam infografiku ar pašu svarīgāko, kas jāzin ieguldītājiem uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas tirgū!

Lai atvērtu infografiku, spied uz bildes.

neapdedzinies ar uzkrājošo dzīvības apdrošināšanu

Ja vēlies par šo jautājumu uzzināt vairāk, iesakām šos bloga rakstus:

Bloga raksts: Uzkrājošā apdrošināšana nodedzina tavu naudu

Bloga raksts: Kā izvēlēties uzkrājošo apdrošināšanu, kas nenodedzina tavu naudu?

Pirms ieguldi, iepazīsties!



INDEXO cīnās par labāku finanšu vidi Latvijā. Esam izcīnījuši aktīvu cenu konkurenci 2. pensiju līmenī. Mūsu iniciatīva par mantojamu 2. pensiju līmeņa kapitālu strauji tuvojas realitātei. Virzām arī citas vērtīgas iniciatīvas.

Ja vēlies uzzināt vairāk par INDEXO un mūsu modernajiem, zemu izmaksu pensiju plāniem, spied šeit. Pievienojoties INDEXO, tu ne tikai iegūsti izdevīgu pensiju plānu, bet arī palīdzi sakārtot Latvijas finanšu vidi!